Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krasnodar (1-3) || Russische Premier League 2023/2024

Vrijdag 21 juli 2023 - 18:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het vrijdag 21 juli 2023 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krasnodar (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Krasnodar
Goals
1
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
94
84
Gevaarlijke aanvallen
64
42
Passes
463
504
Overtredingen
10
13
Buitenspel
2
3
Corners
4
3
Wissels
5
3
LIVE Dinamo Moskva - Krasnodar 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Krasnodar
Opstellingen Dinamo Moskva - Krasnodar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Krasnodar

Dinamo Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 8
Winst Krasnodar 7
Gelijkspel 7
Totaal 22

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Krasnodar Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Krasnodar Live Dinamo Moskva - Krasnodar Live Dinamo Moskva - Krasnodar kijken Dinamo Moskva - Krasnodar kijken Live Dinamo Moskva - Krasnodar stream Dinamo Moskva - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krasnodar Uitslag Dinamo Moskva - Krasnodar Statistieken Dinamo Moskva - Krasnodar Russische Premier League 2023/2024 Dinamo Moskva - Krasnodar wedden Dinamo Moskva - Krasnodar gokken Dinamo Moskva - Krasnodar Unibet