Nabeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het zondag 3 maart 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Bitello, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Denis Makarov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Lokomotiv Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Rifat Zhemaletdinov. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokomotiv Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kirill Levnikov, waardoor Dinamo Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Bitello met assist van Jorge Carrascal Dinamo Moskva 1-0
26' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Diego Laxalt Dinamo Moskva
29' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Evgeni Morozov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Sergey Pinyaev voor Artem Dzyuba Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Timur Suleymanov voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
50' VAR: Afgekeurd doelpunt Timur Suleymanov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Timur Suleymanov Lokomotiv Moskva
58' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Denis Makarov met assist van Konstantin Tyukavin Dinamo Moskva 2-0
64' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Aleksandr Silyanov Lokomotiv Moskva
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Rifat Zhemaletdinov voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Ilya Samoshnikov voor Mario Mitaj Lokomotiv Moskva
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Ilya Samoshnikov Lokomotiv Moskva
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel Dmitri Skopintsev voor Sergey Parshivlyuk Dinamo Moskva
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel Yaroslav Gladyshev voor Denis Makarov Dinamo Moskva
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Vladislav Sarveli voor Artem Karpukas Lokomotiv Moskva
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel Vyacheslav Grulev voor Bitello Dinamo Moskva
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel Fedor Smolov voor Konstantin Tyukavin Dinamo Moskva
83' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Fabián Balbuena Dinamo Moskva
84' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Rifat Zhemaletdinov met assist van Vladislav Sarveli Lokomotiv Moskva 2-1
87' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Roberto Fernández Dinamo Moskva
92' Wissel Dinamo Moskva Wissel Daniil Fomin voor Jorge Carrascal Dinamo Moskva
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Gerzino Nyamsi Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.