Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krasnodar het zaterdag 19 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Lokomotiv Moskou
Goals
1
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
89
60
Gevaarlijke aanvallen
42
34
Passes
418
281
Overtredingen
14
16
Buitenspel
2
1
Corners
11
5
Wissels
5
5
LIVE Krasnodar - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Krasnodar - Lokomotiv Moskou

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou

Krasnodar en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 18 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 13 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Krasnodar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 8
Winst Lokomotiv Moskou 13
Gelijkspel 3
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 1e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - Lokomotiv Moskou Opstelling Krasnodar Opstelling Lokomotiv Moskou Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou kijken Krasnodar - Lokomotiv Moskou kijken Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou stream Krasnodar - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou Uitslag Krasnodar - Lokomotiv Moskou Statistieken Krasnodar - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2023/2024 Krasnodar - Lokomotiv Moskou wedden Krasnodar - Lokomotiv Moskou gokken Krasnodar - Lokomotiv Moskou Unibet