Nabeschouwing Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou (3-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 11:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 25 november 2023 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou (3-3)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Sergey Pinyaev, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fernando Costanza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Rifat Zhemaletdinov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Lokomotiv Moskva vergroot nadat Rifat Zhemaletdinov de 1-3 wist te scoren. In de 94e minuut kwam Krylya Sovetov weer dichterbij, nadat Vladimir Sychevoy de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 102e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Krylya Sovetov speler Benjamín Garré.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vasili Kazartsev bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Aleksandr Soldatenkov Krylya Sovetov
14' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
23' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Artem Karpukas Lokomotiv Moskva
30' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Sergey Pinyaev met assist van Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva 0-1
32' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Fernando Costanza met assist van Nikita Saltykov Krylya Sovetov 1-1
33' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Aleksandr Silyanov voor Mario Mitaj Lokomotiv Moskva
49' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
57' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Rifat Zhemaletdinov voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
57' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Benjamín Garré Krylya Sovetov
62' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Rifat Zhemaletdinov met assist van Sergey Pinyaev Lokomotiv Moskva 1-2
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Ilya Samoshnikov voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Dmitry Rybchinskiy voor Sergey Pinyaev Lokomotiv Moskva
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel Amar Rahmanovic voor Nikita Saltykov Krylya Sovetov
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel Denis Yakuba voor Sergey Babkin Krylya Sovetov
72' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Yuri Gorshkov Krylya Sovetov
79' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Sychevoy voor Vladislav Shitov Krylya Sovetov
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Timur Suleymanov voor Artem Dzyuba Lokomotiv Moskva
84' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Rifat Zhemaletdinov met assist van Timur Suleymanov Lokomotiv Moskva 1-3
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel Georgi Zotov voor Nikolay Rasskazov Krylya Sovetov
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel Egor Karpitsky voor Roman Ezhov Krylya Sovetov
94' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Vladimir Sychevoy met assist van Benjamín Garré Krylya Sovetov 2-3
102' Penalty Krylya Sovetov Penalty Benjamín Garré Krylya Sovetov 3-3
90' Vladimir Sychevoy Krylya Sovetov
100' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Dmitriy Barinov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Krylya Sovetov - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Krylya Sovetov en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.