Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (3-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 18:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 13 april 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva (3-3)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Ilya Samoshnikov, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tamerlan Musaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette Evgeniy Morozov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de voorsprong voor Lokomotiv Moskva vergroot nadat Lucas Fasson de 3-1 wist te scoren. In de 79e minuut kwam CSKA Moskva weer dichterbij, nadat Anton Zabolotnyi de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor CSKA Moskva. In de 86e minuut was het Ilya Agapov die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
Goals
3
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
16
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
77
83
Gevaarlijke aanvallen
45
50
Passes
432
344
Overtredingen
10
8
Buitenspel
1
0
Corners
9
9
Wissels
4
2
LIVE Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
44' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Ilya Samoshnikov met assist van Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva 1-0
53' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Tamerlan Musaev met assist van A. Fayzullayev CSKA Moskva 1-1
54' Wissel CSKA Moskva Wissel Fedor Chalov voor V. Dávila CSKA Moskva
56' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Evgeniy Morozov Lokomotiv Moskva 2-1
62' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Lokomotiv Moskva
65' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Lucas Fasson met assist van Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva 3-1
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Artem Dzyuba voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Nair Tiknizyan  voor S. Pinyaev Lokomotiv Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel Anton Zabolotnyi voor Khellven CSKA Moskva
79' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Anton Zabolotnyi CSKA Moskva 3-2
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Mario Mitaj voor Artem Karpukas Lokomotiv Moskva
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Rifat Zhemaletdinov voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
86' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Ilya Agapov met assist van Tamerlan Musaev CSKA Moskva 3-3
90' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Mario Mitaj Lokomotiv Moskva
96' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Lucas Fasson Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Zaur Khapov
Formatie 3-4-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva

Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 5 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 13 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 8
Winst CSKA Moskva 13
Gelijkspel 6
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 5e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling CSKA Moskva Live Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Live Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva kijken Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva kijken Live Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva stream Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Uitslag Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Statistieken Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Russische Premier League 2023/2024 Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva wedden Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva gokken Lokomotiv Moskou - CSKA Moskva Unibet