Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Fakel (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 15:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 18 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Fakel (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Suleymanov, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Suleymanov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Fakel
Goals
2
0
Balbezit
53%
47%
Schoten totaal
16
18
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
79
83
Gevaarlijke aanvallen
35
52
Passes
423
428
Overtredingen
5
9
Buitenspel
0
1
Corners
9
12
Wissels
5
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Fakel 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt T. Suleymanov met assist van Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
53' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt T. Suleymanov met assist van Evgeniy Morozov Lokomotiv Moskva 2-0
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Vladislav Sarveli voor T. Suleymanov Lokomotiv Moskva
66' Wissel Fakel Wissel Evgeniy Markov voor Khyzyr Appaev  Fakel
66' Wissel Fakel Wissel Maksim Maksimov voor Roman Akbashev Fakel
74' Wissel Fakel Wissel Ruslan Magal voor Vladislav Masternoy Fakel
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Artem Karpukas voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Nair Tiknizyan  voor S. Pinyaev Lokomotiv Moskva
79' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Rifat Zhemaletdinov voor Maksim Glushenkov Lokomotiv Moskva
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Mario Mitaj voor Aleksey Batrakov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Fakel
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Fakel
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Zaur Khapov
Formatie 3-4-2-1
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Fakel

Lokomotiv Moskou en Fakel treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 30 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fakel slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 2
Winst Fakel 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 4e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lokomotiv Moskou - Fakel Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Fakel Live Lokomotiv Moskou - Fakel Live Lokomotiv Moskou - Fakel kijken Lokomotiv Moskou - Fakel kijken Live Lokomotiv Moskou - Fakel stream Lokomotiv Moskou - Fakel Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Fakel Uitslag Lokomotiv Moskou - Fakel Statistieken Lokomotiv Moskou - Fakel Russische Premier League 2023/2024 Lokomotiv Moskou - Fakel wedden Lokomotiv Moskou - Fakel gokken Lokomotiv Moskou - Fakel Unibet