Nabeschouwing Olimpiyets - Akhmat Grozny (2-0) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 14 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het maandag 14 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Akhmat Grozny (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Olimpiyets - Akhmat Grozny
Goals
2
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
81
104
Gevaarlijke aanvallen
39
52
Passes
291
442
Overtredingen
9
10
Buitenspel
5
0
Corners
1
4
Wissels
5
5
LIVE Olimpiyets - Akhmat Grozny 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Akhmat Grozny
Opstellingen Olimpiyets - Akhmat Grozny

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpiyets - Akhmat Grozny

Olimpiyets en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 11 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olimpiyets. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Olimpiyets als Akhmat Grozny wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olimpiyets 2
Winst Akhmat Grozny 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 14e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Olimpiyets - Akhmat Grozny Opstelling Olimpiyets Opstelling Akhmat Grozny Live Olimpiyets - Akhmat Grozny Live Olimpiyets - Akhmat Grozny kijken Olimpiyets - Akhmat Grozny kijken Live Olimpiyets - Akhmat Grozny stream Olimpiyets - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Olimpiyets - Akhmat Grozny Uitslag Olimpiyets - Akhmat Grozny Statistieken Olimpiyets - Akhmat Grozny Russische Premier League 2023/2024 Olimpiyets - Akhmat Grozny wedden Olimpiyets - Akhmat Grozny gokken Olimpiyets - Akhmat Grozny Unibet