Nabeschouwing Olimpiyets - Zenit (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 22 juli 2023 - 14:15 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zaterdag 22 juli 2023 om 14:15 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Zenit (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Olimpiyets - Zenit
Balbezit
24%
76%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
5
11
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
55
98
Gevaarlijke aanvallen
25
66
Passes
214
680
Overtredingen
15
6
Buitenspel
0
1
Corners
1
6
Wissels
5
5
LIVE Olimpiyets - Zenit 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Zenit
Opstellingen Olimpiyets - Zenit

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpiyets - Zenit

Olimpiyets en Zenit treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 3 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olimpiyets. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olimpiyets 1
Winst Zenit 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Olimpiyets - Zenit Opstelling Olimpiyets Opstelling Zenit Live Olimpiyets - Zenit Live Olimpiyets - Zenit kijken Olimpiyets - Zenit kijken Live Olimpiyets - Zenit stream Olimpiyets - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Olimpiyets - Zenit Uitslag Olimpiyets - Zenit Statistieken Olimpiyets - Zenit Russische Premier League 2023/2024 Olimpiyets - Zenit wedden Olimpiyets - Zenit gokken Olimpiyets - Zenit Unibet