Nabeschouwing Orenburg - Krasnodar (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Orenburg het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Krasnodar (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Krasnodar
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
91
75
Gevaarlijke aanvallen
65
44
Passes
497
359
Overtredingen
5
10
Buitenspel
2
1
Corners
4
3
Wissels
3
5
LIVE Orenburg - Krasnodar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Krasnodar
Opstellingen Orenburg - Krasnodar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Orenburg - Krasnodar

Orenburg en Krasnodar treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 13 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Orenburg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 2
Winst Krasnodar 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 14e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Orenburg - Krasnodar Opstelling Orenburg Opstelling Krasnodar Live Orenburg - Krasnodar Live Orenburg - Krasnodar kijken Orenburg - Krasnodar kijken Live Orenburg - Krasnodar stream Orenburg - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Krasnodar Uitslag Orenburg - Krasnodar Statistieken Orenburg - Krasnodar Russische Premier League 2023/2024 Orenburg - Krasnodar wedden Orenburg - Krasnodar gokken Orenburg - Krasnodar Unibet