Nabeschouwing Orenburg - Rubin Kazan' (3-0) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 8 april 2024 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Orenburg het maandag 8 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Rubin Kazan' (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Dmitriy Vorobyev , waarmee Orenburg met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Orenburg opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het Danila Khotulev die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Orenburg. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Jimmy Marín van Orenburg die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Orenburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Orenburg - Rubin Kazan' 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor David Deogracia Márquez Orenburg
58' Doelpunt Orenburg Doelpunt Dmitriy Vorobyev  met assist van Leo Goglichidze Orenburg 1-0
65' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Dmitriy Vorobyev  Orenburg
66' Wissel Rubin Kazan Wissel K. Taheri voor Mirlind Daku Rubin Kazan
74' Wissel Orenburg Wissel Ivan Basic voor Lucas Vera Orenburg
74' Wissel Orenburg Wissel E. Gürlük voor Jordhy Thompson Orenburg
82' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Aleksandr Zotov Orenburg
83' Wissel Orenburg Wissel Mohammad Ghorbani voor Gabriel Florentín Orenburg
83' Wissel Rubin Kazan Wissel Jimmy Marín voor Lazar Randjelovic Rubin Kazan
83' Wissel Orenburg Wissel Bogdan Jocic voor Dmitriy Vorobyev  Orenburg
85' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Jimmy Marín Rubin Kazan
87' Doelpunt Orenburg Doelpunt Danila Khotulev met assist van Ivan Basic Orenburg 2-0
88' Wissel Rubin Kazan Wissel Darko Jevtic  voor Rustam Ashurmatov Rubin Kazan
89' Doelpunt Orenburg Doelpunt Jimmy Marín met assist van Brian Mansilla Orenburg 3-0
89' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Jimmy Marín Orenburg
92' Wissel Orenburg Wissel D. Prokhin voor Y. Mikhaylov Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Rubin Kazan'
Opstellingen Orenburg - Rubin Kazan'
De opstellingen van Orenburg en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.