Nabeschouwing Orenburg - Ural (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 16:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Orenburg het zaterdag 5 augustus 2023 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Ural (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Ural is onder leiding van scheidsrechter Rafael Shafeev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Ural
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
13
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
66
78
Gevaarlijke aanvallen
42
45
Passes
484
336
Overtredingen
12
16
Buitenspel
1
1
Corners
6
7
Wissels
5
5
LIVE Orenburg - Ural 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Ural
Opstellingen Orenburg - Ural

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Orenburg - Ural

Orenburg en Ural treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rafael Shafeev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 13 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 4 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Orenburg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 2
Winst Ural 4
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 11e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Orenburg - Ural Opstelling Orenburg Opstelling Ural Live Orenburg - Ural Live Orenburg - Ural kijken Orenburg - Ural kijken Live Orenburg - Ural stream Orenburg - Ural Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Ural Uitslag Orenburg - Ural Statistieken Orenburg - Ural Russische Premier League 2023/2024 Orenburg - Ural wedden Orenburg - Ural gokken Orenburg - Ural Unibet