Nabeschouwing Rubin Kazan' - Akhmat Grozny (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 31 maart 2024 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rubin Kazan' het zondag 31 maart 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Akhmat Grozny (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Lazar Randjelovic, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Rubin Kazan vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mirlind Daku op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Akhmat Grozny de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Lucas Lovat. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Akhmat Grozny kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rubin Kazan' - Akhmat Grozny 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Lazar Randjelovic met assist van Mirlind Daku Rubin Kazan 1-0
25' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Artem Timofeev Akhmat Grozny
35' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Mirlind Daku Rubin Kazan 2-0
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel Camilo voor Jasmin Celikovic Akhmat Grozny
62' Wissel Akhmat Grozny Wissel Mohamed Konaté voor Ivan Oleynikov Akhmat Grozny
62' Wissel Akhmat Grozny Wissel Lucas Lovat voor Darko Todorovic Akhmat Grozny
66' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Mirlind Daku Rubin Kazan
71' VAR: Afgekeurd doelpunt Lechi Sadulaev Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Lechi Sadulaev Akhmat Grozny
76' Wissel Akhmat Grozny Wissel Svetoslav Kovachev voor Bernard Berisha Akhmat Grozny
81' Wissel Rubin Kazan Wissel Aleksandr Lomovitskiy voor Dmitriy Kabutov Rubin Kazan
81' Wissel Rubin Kazan Wissel Dardan Shabanhaxhaj voor Lazar Randjelovic Rubin Kazan
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel Anton Shvets voor Artem Timofeev Akhmat Grozny
88' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
93' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Lucas Lovat met assist van Anton Shvets Akhmat Grozny 2-1
94' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Rustam Ashurmatov Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Akhmat Grozny
Opstellingen Rubin Kazan' - Akhmat Grozny
De opstellingen van Rubin Kazan' en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.