Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (3-3) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 6 november 2023 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het maandag 6 november 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Dinamo Moskva (3-3)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Sochi en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Nikita Burmistrov, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luis Chávez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut moest Sochi verder met een man minder nadat Vadim Garanin een rode kaart had gekregen.

Sochi kreeg een penalty toegewezen in de 38e minuut, die werd genomen door Luka Djordjevic. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 42e was het Dinamo Moskva dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Konstantin Tyukavin. Na 44 minuten kwam Dinamo Moskva op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van Yaroslav Gladyshev. Het lukte Sochi na 62 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat Luka Djordjevic de 2-3 wist te scoren. Even later in de 73e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-3 gezet door Vanja Drkusic  van Sochi. Na 90 minuten kreeg ook Ivan Miladinovic van Sochi een tweede gele kaart van de scheidsrechter, waardoor deze het veld vroegtijdig moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Sochi - Dinamo Moskva 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Sochi Doelpunt Nikita Burmistrov Sochi 1-0
26' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Luis Chávez met assist van Fedor Smolov Dinamo Moskva 1-1
31' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Martin Kramaric Sochi
32' Rode kaart Sochi Rode kaart voor Vadim Garanin Sochi
38' Penalty gemist Sochi Penalty gemist Luka Djordjevic Luka Djordjevic Sochi
42' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Konstantin Tyukavin met assist van Roberto Fernández Dinamo Moskva 1-2
44' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Yaroslav Gladyshev met assist van Diego Laxalt Dinamo Moskva 1-3
56' Wissel Sochi Wissel Vyacheslav Litvinov voor Ivan Miladinovic Sochi
56' Wissel Sochi Wissel Timofey Margasov voor Artem Makarchuk Sochi
60' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Vanja Drkusic  Sochi
62' Doelpunt Sochi Doelpunt Luka Djordjevic Sochi 2-3
64' Wissel Sochi Wissel Georgiy Melkadze voor Luka Djordjevic Sochi
66' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Artur Yusupov Sochi
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel Daniil Fomin voor Fedor Smolov Dinamo Moskva
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel Nicolas Moumie Ngamaleu voor Yaroslav Gladyshev Dinamo Moskva
73' Doelpunt Sochi Doelpunt Vanja Drkusic  met assist van Martin Kramaric Sochi 3-3
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel Jorge Carrascal voor Luis Chávez Dinamo Moskva
83' Wissel Sochi Wissel Amir Batyrev voor Artur Yusupov Sochi
83' Wissel Sochi Wissel Yuriy Medvedev voor Kirill Zaika Sochi
89' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Vyacheslav Litvinov Sochi
94' Tweede gele kaart Sochi Tweede gele kaart voor Ivan Miladinovic Sochi
96' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Marcelo Alves Sochi
92' Wissel Dinamo Moskva Wissel Marcelo Alves voor Dinamo Moskva
90' Wissel Dinamo Moskva Wissel Daniil Lesovoy voor Bitello Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Dinamo Moskva
Opstellingen Sochi - Dinamo Moskva
De opstellingen van Sochi en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Dinamo Moskva

Sochi en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 1 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 5
Winst Dinamo Moskva 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 5e plaats.