Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (2-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het zaterdag 18 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Krasnodar kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Nikita Krivtsov. Sochi kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Saúl Guarirapa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette Saúl Guarirapa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sochi de leiding in de wedstrijd nam.

Eduard Spertsyan zette Krasnodar even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Pavel Shadykhanov toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Krasnodar dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Moses David Cobnan de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Shadykhanov bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Sochi - Krasnodar 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Nikita Krivtsov met assist van Victor Sá Krasnodar 0-1
43' Doelpunt Sochi Doelpunt Saúl Guarirapa met assist van Yahia Attiyat Allah Sochi 1-1
63' Wissel Krasnodar Wissel João Batxi voor Nikita Krivtsov Krasnodar
64' Wissel Krasnodar Wissel Kevin Lenini voor K. Castaño Krasnodar
69' Wissel Sochi Wissel Nikita Burmistrov voor Ignacio Saavedra Sochi
69' Wissel Sochi Wissel S. Córdova voor Aleksey Sutormin Sochi
69' Wissel Sochi Wissel Kirill Zaika voor Yahia Attiyat Allah Sochi
73' Doelpunt Sochi Doelpunt Saúl Guarirapa met assist van Kirill Zaika Sochi 2-1
80' Wissel Krasnodar Wissel Kady Borges voor Olakunle Olusegun  Krasnodar
80' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Artem Makarchuk Sochi
81' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Vanja Drkusic Sochi
81' Wissel Sochi Wissel Dmitriy Chistyakov voor Vanja Drkusic Sochi
82' Wissel Krasnodar Wissel Moses David Cobnan voor A. Chernikov Krasnodar
83' Wissel Krasnodar Wissel Aleksandr Ektov voor Victor Sá Krasnodar
85' Penalty Krasnodar Penalty Eduard Spertsyan Krasnodar 2-2
91' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Moses David Cobnan met assist van J. Córdoba Krasnodar 2-3
98' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Artem Makarchuk Sochi
91' Wissel Sochi Wissel Miguel voor Vyacheslav Litvinov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Krasnodar
Opstellingen Sochi - Krasnodar
De opstellingen van Sochi en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Krasnodar

Sochi en Krasnodar treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 30 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 2
Winst Krasnodar 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.