Nabeschouwing Spartak Moskva - Fakel (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 10 maart 2024 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Spartak Moskva het zondag 10 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Fakel (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fakel. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. Evgeniy Markov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fakel vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Danil Prutsev zorgde ervoor dat Fakel op 0-2 kwam te staan in de 66e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fakel.

LIVE Spartak Moskva - Fakel 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Ruslan Magal Fakel
16' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Danil Prutsev Spartak Moskva
18' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Irakli Kvekveskiri Fakel
26' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Khyzyr Appaev Fakel
35' Ilnur Alshin Fakel
36' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Christopher Martins Pereira Spartak Moskva
37' Penalty Fakel Penalty Evgeniy Markov Fakel 0-1
49' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Srdjan Babic  Spartak Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel Nail Umyarov voor Christopher Martins Pereira Spartak Moskva
51' Wissel Fakel Wissel Thabo Cele voor Andrey Mendel Fakel
62' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Vasili Cherov Fakel
65' Wissel Spartak Moskva Wissel Victor Moses voor Jesús Medina Spartak Moskva
65' Wissel Spartak Moskva Wissel Aleksandr Sobolev voor Oleg Reabciuk Spartak Moskva
66' Eigen doelpunt Fakel Eigen doelpunt Danil Prutsev Fakel 0-2
68' Wissel Fakel Wissel Roman Akbashev voor Ilnur Alshin Fakel
68' Wissel Fakel Wissel Igor Kalinin voor Vasili Cherov Fakel
69' Wissel Spartak Moskva Wissel Georgiy Dzhikiya voor Danil Prutsev Spartak Moskva
69' Wissel Spartak Moskva Wissel Ruslan Litvinov voor Roman Zobnin Spartak Moskva
77' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Khyzyr Appaev Fakel
77' Wissel Fakel Wissel Igor Yurganov voor Ruslan Magal Fakel
83' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Victor Moses Spartak Moskva
89' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ruslan Litvinov Spartak Moskva
92' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Aleksandr Belenov Fakel
92' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Aleksandr Sobolev Spartak Moskva
95' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Sergey Bozhin Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Fakel
Opstellingen Spartak Moskva - Fakel
De opstellingen van Spartak Moskva en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fakel zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Guillermo Abascal Perez
Formatie 4-1-4-1
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Fakel

Spartak Moskva en Fakel treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 28 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fakel. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fakel slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 2
Winst Fakel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 11e plaats.