Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (1-3) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 18:30 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Spartak Moskva het zondag 20 augustus 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-3 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Zenit
Goals
1
3
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
86
70
Gevaarlijke aanvallen
52
33
Passes
409
382
Overtredingen
19
12
Buitenspel
1
4
Corners
5
3
Wissels
5
5
LIVE Spartak Moskva - Zenit 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Zenit
Opstellingen Spartak Moskva - Zenit

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spartak Moskva - Zenit

Spartak Moskva en Zenit treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 7 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 14 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Spartak Moskva. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 4
Winst Zenit 14
Gelijkspel 8
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Zenit Opstelling Spartak Moskva Opstelling Zenit Live Spartak Moskva - Zenit Live Spartak Moskva - Zenit kijken Spartak Moskva - Zenit kijken Live Spartak Moskva - Zenit stream Spartak Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Zenit Uitslag Spartak Moskva - Zenit Statistieken Spartak Moskva - Zenit Russische Premier League 2023/2024 Spartak Moskva - Zenit wedden Spartak Moskva - Zenit gokken Spartak Moskva - Zenit Unibet