Nabeschouwing Falkirk - Inverness CT (2-1) || Schotse Premiership 2007/2008

Zaterdag 10 mei 2008 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2007/2008 neemt Falkirk het zaterdag 10 mei 2008 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Inverness CT.

Via de Falkirk - Inverness CT live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Falkirk - Inverness CT (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Falkirk en Inverness CT is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Falkirk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Falkirk op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Higdon. Helaas voor Falkirk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Falkirk dat via C. Finnigan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Wilson dacht na 90 minuten te scoren voor Inverness CT, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Falkirk - Inverness CT
2
1
LIVE Falkirk - Inverness CT 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Falkirk - Inverness CT teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Falkirk Doelpunt M. Higdon Falkirk
46' Wissel Inverness CT Wissel R. Duncan voor I. Black Inverness CT
59' Wissel Falkirk Wissel R. Latapy voor S. Arfield Falkirk
68' Doelpunt Falkirk Doelpunt C. Finnigan Falkirk
71' Wissel Inverness CT Wissel G. Bayne voor R. McAllister Inverness CT
76' Wissel Falkirk Wissel K. Moffat voor Pedro Moutinho Falkirk
79' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor D. Proctor Inverness CT
80' Wissel Inverness CT Wissel I. Vigurs voor M. Niculae Inverness CT
86' Wissel Falkirk Wissel M. Stewart voor C. Finnigan Falkirk
89' Gele kaart Inverness CT Gele kaart voor G. Bayne Inverness CT
90' Penalty Inverness CT Penalty B. Wilson Inverness CT
Video hoogtepunten en samenvatting Falkirk - Inverness CT
Opstellingen Falkirk - Inverness CT

Voorbeschouwing Falkirk - Inverness CT

Falkirk en Inverness CT treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Falkirk en Inverness CT in de Schotse Premiership vond plaats op 26 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Falkirk. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Inverness CT favoriet. 5 keer wist de ploeg van Falkirk te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Falkirk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.