Nabeschouwing Hibernian - Motherwell (3-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hibernian het zondag 5 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Motherwell (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 3-0 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door S. Mallan, waarmee Hibernian met 1-0 de leiding nam. Hibernian vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Shaw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Hibernian, waarmee M. Boyle zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bobby Madden, waardoor Hibernian dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hibernian - Motherwell 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor C. McHugh Motherwell
29' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Donnelly Motherwell
30' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Mallan Hibernian 1-0
45' Doelpunt Hibernian Doelpunt O. Shaw met assist van J. McGinn Hibernian 2-0
46' Wissel Motherwell Wissel E. Frear voor A. Taylor-Sinclair Motherwell
46' Wissel Motherwell Wissel G. Bigirimana voor L. Grimshaw Motherwell
51' Doelpunt Hibernian Doelpunt M. Boyle met assist van O. Shaw Hibernian 3-0
63' Wissel Motherwell Wissel D. Johnson voor C. Main Motherwell
64' Wissel Hibernian Wissel J. MacLaren voor S. Mallan Hibernian
64' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor D. Gray Hibernian
80' Wissel Hibernian Wissel D. Swanson voor J. McGinn Hibernian
83' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Boyle Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Motherwell
Opstellingen Hibernian - Motherwell
De opstellingen van Hibernian en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.