Nabeschouwing Kilmarnock - Motherwell (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 2 maart 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Kilmarnock het zaterdag 2 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Motherwell (0-0)

In de Schotse Premiership heeft de wedstrijd tussen Kilmarnock en Motherwell geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 0-0 score.

Qua balbezit waren Kilmarnock en Motherwell gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Kilmarnock - Motherwell
Balbezit
44%
56%
Schoten totaal
5
4
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
19
19
Gevaarlijke aanvallen
14
15
Corners
1
1
LIVE Kilmarnock - Motherwell 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Kilmarnock - Motherwell
De opstellingen van Kilmarnock en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Steve Clarke
Basiselftal Kilmarnock
# Speler Pos.
26 Daniel Bachmann K
2 Stephen O'Donnell V
5 Kirk Broadfoot V
17 Stuart Findlay V
18 Calum Waters V
29 Chris Burke M
8 Gary Dicker M
6 Alan Power M
27 Aaron Tshibola M
15 Conor McAleny A
7 Rory McKenzie A
Wissels Kilmarnock
# Speler Pos.
1 Jamie MacDonald K
22 Ross Millen V
11 Jordan Jones M
21 Adam Frizzell A
19 Liam Millar A
25 Eamonn Brophy A
9 Kris Boyd A
12 Mikael Ndjoli A
19 A
Formatie 4-3-3
Coach Stephen Robinson
Wissels Motherwell
# Speler Pos.
13 Rohan Ferguson K
6 Peter Hartley V
22 Liam Donnelly V
11 Elliott Frear M
35 James Scott A
24 Danny Johnson A
19 Conor Sammon A
Voorbeschouwing Kilmarnock - Motherwell

Kilmarnock en Motherwell treffen elkaar in de 28e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kilmarnock en Motherwell elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Kilmarnock 0
Winst Motherwell 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 4e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Kilmarnock - Motherwell Opstelling Kilmarnock Opstelling Motherwell Live Kilmarnock - Motherwell Live Kilmarnock - Motherwell kijken Kilmarnock - Motherwell kijken Live Kilmarnock - Motherwell stream Kilmarnock - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing Kilmarnock - Motherwell Uitslag Kilmarnock - Motherwell Statistieken Kilmarnock - Motherwell Schotse Premiership 2018/2019 Kilmarnock - Motherwell wedden Kilmarnock - Motherwell gokken Kilmarnock - Motherwell Unibet