Nabeschouwing Aberdeen - Rangers (2-4) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 6 februari 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Aberdeen het woensdag 6 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Rangers (2-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Aberdeen en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-4 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Aberdeen kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Cosgrove, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette A. Morelos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam.

J. Tavernier zette Rangers even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Bobby Madden toegekende penalty wist te benutten. In de 47e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Aberdeen speler S. Cosgrove. Na 55 minuten werd S. McKenna van Aberdeen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 57e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het A. Morelos van Rangers die voortijdig moest vertrekken. Even later in de 94e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door J. Defoe van Rangers.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bobby Madden bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Rangers.

LIVE Aberdeen - Rangers 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 0-1
31' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Cosgrove Aberdeen 1-1
36' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Logan Aberdeen
38' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van R. Kent Rangers 1-2
43' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 1-3
47' Penalty Aberdeen Penalty S. Cosgrove Aberdeen 2-3
55' Rode kaart Aberdeen Rode kaart voor S. McKenna Aberdeen
57' Rode kaart Rangers Rode kaart voor A. Morelos Rangers
64' Wissel Aberdeen Wissel J. Wilson voor S. Logan Aberdeen
70' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Candeias Rangers
70' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor Candeias Rangers
72' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
78' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
83' Wissel Rangers Wissel N. Katić voor R. Kent Rangers
86' Wissel Rangers Wissel L. Coulibaly voor S. Arfield Rangers
86' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor M. Lowe Aberdeen
94' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Defoe met assist van J. Tavernier Rangers 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Rangers
Opstellingen Aberdeen - Rangers
De opstellingen van Aberdeen en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aberdeen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.