Nabeschouwing Dundee - Celtic (0-5) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het woensdag 31 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Celtic (0-5)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 0-5 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door T. Rogić, waarmee Celtic met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 33e minuut voor dat Celtic via S. Sinclair op 0-2 kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee J. Forrest zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Celtic geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van O. Édouard. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Celtic. Deze werd gescoord door R. Christie in de 48e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alan James Muir en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Celtic.

LIVE Dundee - Celtic 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogić Celtic 0-1
33' Gele kaart Dundee Gele kaart voor R. Inniss Dundee
33' Penalty Celtic Penalty S. Sinclair Celtic 0-2
38' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van K. Tierney Celtic 0-3
45' Wissel Dundee Wissel S. Moussa voor B. Källman Dundee
47' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Édouard met assist van J. Forrest Celtic 0-4
46' Wissel Dundee Wissel A. Boyle voor R. Inniss Dundee
48' Doelpunt Celtic Doelpunt R. Christie met assist van O. Édouard Celtic 0-5
51' Gele kaart Dundee Gele kaart voor R. Deacon Dundee
54' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
54' Gele kaart Celtic Gele kaart voor T. Rogić Celtic
57' Wissel Celtic Wissel L. Morgan voor T. Rogić Celtic
57' Wissel Celtic Wissel D. Arzani voor O. Édouard Celtic
69' Wissel Dundee Wissel J. Lambert voor R. Deacon Dundee
70' Wissel Celtic Wissel K. Ajer voor D. Boyata Celtic
75' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. Curran Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Celtic
Opstellingen Dundee - Celtic
De opstellingen van Dundee en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.