Nabeschouwing Dundee - Hamilton Academical (4-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Hamilton Academical (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 4-0 overwinning voor Dundee. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door K. Miller, waarmee Dundee met 1-0 de leiding nam. Dundee vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Miller op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Dundee, waarmee J. Curran zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Dundee in de 81e minuut, nadat K. Miller de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Dundee.

LIVE Dundee - Hamilton Academical 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. Tshiembe Hamilton Academical
21' Gele kaart Dundee Gele kaart voor G. Kamara Dundee
27' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller Dundee 1-0
49' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor J. Keatings Hamilton Academical
51' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller Dundee 2-0
53' Wissel Hamilton Academical Wissel R. Bingham voor F. Brustad Hamilton Academical
68' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Boyd voor D. Imrie Hamilton Academical
69' Doelpunt Dundee Doelpunt J. Curran Dundee 3-0
74' Wissel Hamilton Academical Wissel T. Taiwo voor J. Keatings Hamilton Academical
80' Wissel Dundee Wissel L. Spence voor M. Woods Dundee
81' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller Dundee 4-0
82' Wissel Dundee Wissel J. Lambert voor C. Miller Dundee
84' Wissel Dundee Wissel J. Mendy voor K. Miller Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Hamilton Academical
Opstellingen Dundee - Hamilton Academical
De opstellingen van Dundee en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.