Nabeschouwing Dundee - Hearts (0-3) || Schotse Premiership 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Hearts (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Craig Alexander Thomson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hearts kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van O. Bozanić. Hearts vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Naismith op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Hearts, waarmee S. MacLean zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Alexander Thomson, waardoor Hearts dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dundee - Hearts 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Hearts Doelpunt O. Bozanić Hearts 0-1
14' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith Hearts 0-2
23' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Miller Dundee
46' Wissel Dundee Wissel K. Madianga voor L. Spence Dundee
46' Doelpunt Hearts Doelpunt S. MacLean Hearts 0-3
52' Wissel Dundee Wissel R. Deacon voor E. NGwatala Dundee
72' Wissel Hearts Wissel C. Wighton voor S. Naismith Hearts
73' Wissel Hearts Wissel B. Garuccio voor D. Mitchell Hearts
77' Wissel Hearts Wissel O. Lee voor H. Cochrane Hearts
92' Gele kaart Dundee Gele kaart voor C. Kerr Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Hearts
Opstellingen Dundee - Hearts
De opstellingen van Dundee en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - Hearts

Dundee en Hearts treffen elkaar in de 10e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Alexander Thomson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 1 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 6 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Dundee. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee 5
Winst Hearts 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 12e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 1e plaats.