Nabeschouwing Dundee - St. Mirren (1-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Dundee het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - St. Mirren (1-1)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Dundee en St. Mirren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. S. Jackson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee St. Mirren vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Dundee kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Miller, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Dundee - St. Mirren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Penalty St. Mirren Penalty S. Jackson St. Mirren 0-1
33' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Edwards St. Mirren
34' Doelpunt Dundee Doelpunt K. Miller met assist van B. Källman Dundee 1-1
61' Wissel St. Mirren Wissel S. McGinn voor I. McShane St. Mirren
64' Wissel Dundee Wissel A. Nabi voor C. Miller Dundee
66' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor A. Hammill St. Mirren
69' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Jackson St. Mirren
78' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
78' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor P. McGinn St. Mirren
79' Wissel Dundee Wissel P. McGowan voor K. Miller Dundee
82' Wissel St. Mirren Wissel C. Smith voor E. Erhahon St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - St. Mirren
Opstellingen Dundee - St. Mirren
De opstellingen van Dundee en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - St. Mirren

Dundee en St. Mirren treffen elkaar in de 13e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Dundee als St. Mirren wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Dundee 4
Winst St. Mirren 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 12e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 11e plaats.