Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (4-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hearts het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tynecastle Stadium in Edinburgh.

Via de Hearts - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hearts - St. Mirren (4-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hearts en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 4-1 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. S. Naismith maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hearts vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Dunne zorgde ervoor dat St. Mirren op 1-1 kwam te staan in de 19e minuut. In de 30e minuut zette O. Lee zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hearts de leiding in de wedstrijd nam.

Na 41 minuten werd de voorsprong voor Hearts vergroot nadat S. Naismith de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 44e minuut wist S. Naismith namens Hearts de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Clancy en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Hearts.

LIVE Hearts - St. Mirren 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hearts - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Hearts Penalty S. Naismith Hearts 1-0
19' Eigen doelpunt St. Mirren Eigen doelpunt J. Dunne St. Mirren 1-1
30' Doelpunt Hearts Doelpunt O. Lee met assist van S. Naismith Hearts 2-1
41' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van S. MacLean Hearts 3-1
44' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van P. Haring Hearts 4-1
60' Wissel Hearts Wissel Callum Morrison voor D. Mitchell Hearts
74' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor M. Willock St. Mirren
74' Wissel Hearts Wissel A. Djoum voor O. Lee Hearts
76' Wissel Hearts Wissel C. Wighton voor S. MacLean Hearts
77' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Djoum Hearts
77' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Samson St. Mirren
79' Wissel St. Mirren Wissel D. Mullen voor C. Smith St. Mirren
80' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Naismith Hearts
86' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor H. Coulson St. Mirren
88' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Flynn St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Hearts - St. Mirren
Opstellingen Hearts - St. Mirren

Voorbeschouwing Hearts - St. Mirren

Hearts en St. Mirren treffen elkaar in de 4e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hearts en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 10 mei 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Hearts favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hearts 13
Winst St. Mirren 6
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hearts op een 1e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 10e plaats.