Nabeschouwing Hibernian - St. Mirren (2-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Hibernian het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - St. Mirren (2-2)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Hibernian en St. Mirren geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Hammill, waarmee St. Mirren met 0-1 de leiding nam. Hibernian kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Shaw, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette P. McGinn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee St. Mirren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Porteous de 2-2 maakte voor Hibernian.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hibernian - St. Mirren 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt St. Mirren Doelpunt A. Hammill St. Mirren 0-1
17' Wissel St. Mirren Wissel C. Smith voor D. Mullen St. Mirren
23' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Bartley Hibernian
31' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor E. Erhahon St. Mirren
49' Wissel Hibernian Wissel M. Milligan voor M. Bartley Hibernian
54' Wissel Hibernian Wissel V. Slivka voor F. Kamberi Hibernian
56' Doelpunt Hibernian Doelpunt O. Shaw met assist van M. Boyle Hibernian 1-1
58' Wissel St. Mirren Wissel M. Willock voor K. Magennis St. Mirren
63' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Milligan Hibernian
64' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor C. Mavrias Hibernian
67' Doelpunt St. Mirren Doelpunt P. McGinn met assist van A. Hammill St. Mirren 1-2
73' Doelpunt Hibernian Doelpunt R. Porteous met assist van S. Mallan Hibernian 2-2
81' Wissel St. Mirren Wissel J. Baird voor C. Smith St. Mirren
85' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor S. Mallan Hibernian
85' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Ferdinand St. Mirren
87' Wissel Hibernian Wissel J. MacLaren voor D. Horgan Hibernian
94' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Hammill St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - St. Mirren
Opstellingen Hibernian - St. Mirren
De opstellingen van Hibernian en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.