Nabeschouwing Motherwell - Hamilton Academical (3-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Motherwell het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Hamilton Academical (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 3-0 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Motherwell kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Turnbull. Een penalty zorgde er later in de 11e minuut voor dat Motherwell via D. Turnbull op 2-0 kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Motherwell, waarmee J. Hastie zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Motherwell gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Dallas, waardoor Motherwell dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Motherwell - Hamilton Academical 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Turnbull met assist van G. Ariyibi Motherwell 1-0
11' Penalty Motherwell Penalty D. Turnbull Motherwell 2-0
37' Doelpunt Motherwell Doelpunt J. Hastie met assist van D. Turnbull Motherwell 3-0
38' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Gogić Hamilton Academical
46' Wissel Hamilton Academical Wissel J. Keatings voor A. Gogić Hamilton Academical
54' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Alex Gorrin Motherwell
56' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor J. Keatings Hamilton Academical
61' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor L. Sowah Hamilton Academical
66' Wissel Motherwell Wissel E. Frear voor J. Hastie Motherwell
69' Wissel Motherwell Wissel C. McHugh voor Alex Gorrin Motherwell
75' Wissel Motherwell Wissel D. Johnson voor C. Main Motherwell
82' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Boyd voor M. Miller Hamilton Academical
90' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Johnson Motherwell
90' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor M. Kilgallon Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Hamilton Academical
Opstellingen Motherwell - Hamilton Academical
De opstellingen van Motherwell en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.