Nabeschouwing Motherwell - Hearts (2-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 13:15 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Motherwell het zondag 17 februari 2019 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Hearts (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 2-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Hastie, waarmee Motherwell met 1-0 de leiding nam. Hearts kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Naismith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut moest Hearts verder met een man minder nadat B. Garuccio een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Turnbull namens Motherwell in de 93e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Walsh, waardoor Motherwell dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - Hearts
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
69
69
Gevaarlijke aanvallen
82
74
Overtredingen
17
15
Buitenspel
1
0
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Motherwell - Hearts 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Motherwell Doelpunt J. Hastie met assist van C. Main Motherwell 1-0
30' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Alex Gorrin Motherwell
34' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Djoum Hearts
37' Doelpunt Hearts Doelpunt S. Naismith met assist van U. Ikpeazu Hearts 1-1
53' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Berra Hearts
56' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor T. Aldred Motherwell
59' Wissel Hearts Wissel B. Garuccio voor C. Shaughnessy Hearts
64' Wissel Motherwell Wissel E. Frear voor G. Ariyibi Motherwell
69' Wissel Motherwell Wissel C. McHugh voor Alex Gorrin Motherwell
78' Wissel Hearts Wissel A. Keena voor S. Clare Hearts
81' Wissel Motherwell Wissel J. Scott voor C. Main Motherwell
92' Rode kaart Hearts Rode kaart voor B. Garuccio Hearts
92' Wissel Hearts Wissel C. Dikamona voor J. Mulraney Hearts
93' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Turnbull Motherwell 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Hearts
Opstellingen Motherwell - Hearts
De opstellingen van Motherwell en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Stephen Robinson
Wissels Motherwell
# Speler Pos.
13 Rohan Ferguson K
22 Liam Donnelly V
6 Peter Hartley V
4 Carl McHugh M
11 Elliott Frear M
35 James Scott M
24 Danny Johnson A
Formatie 3-5-2
Coach Craig Levein
Wissels Hearts
# Speler Pos.
1 Zdenek Zlamal K
28 Clevid Dikamona V
17 Benjamin Garuccio V
25 Jamie Brandon M
8 Olly Lee M
18 Steven MacLean A
35 Aidan Keena A
Voorbeschouwing Motherwell - Hearts

Motherwell en Hearts treffen elkaar in de 26e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Walsh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 39 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 20 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 14 winstpartijen voor Motherwell. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 14
Winst Hearts 20
Gelijkspel 5
Totaal 39

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Motherwell op een 8e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Motherwell - Hearts Opstelling Motherwell Opstelling Hearts Live Motherwell - Hearts Live Motherwell - Hearts kijken Motherwell - Hearts kijken Live Motherwell - Hearts stream Motherwell - Hearts Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - Hearts Uitslag Motherwell - Hearts Statistieken Motherwell - Hearts Schotse Premiership 2018/2019 Motherwell - Hearts wedden Motherwell - Hearts gokken Motherwell - Hearts Unibet