Nabeschouwing Motherwell - Rangers (3-3) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 13:15 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Motherwell het zondag 26 augustus 2018 om 13:15 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Rangers (3-3)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Motherwell en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Motherwell kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Johnson. Rangers kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Lafferty, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette C. McHugh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Motherwell de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Lafferty de 2-2 maakte voor Rangers. Rangers leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 43 minuten op voorsprong na een goal van O. Ejaria: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Motherwell. Het was P. Hartley die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Alexander Thomson bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Motherwell - Rangers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Motherwell Doelpunt D. Johnson Motherwell 1-0
15' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Lafferty Rangers 1-1
18' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. McHugh met assist van G. Bigirimana Motherwell 2-1
37' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor A. Campbell Motherwell
38' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Lafferty met assist van J. Tavernier Rangers 2-2
43' Doelpunt Rangers Doelpunt O. Ejaria met assist van B. Barišić Rangers 2-3
49' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor P. Hartley Motherwell
55' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barišić Rangers
66' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor T. Aldred Motherwell
67' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Halliday Rangers
68' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor A. Halliday Rangers
75' Wissel Motherwell Wissel E. Frear voor A. Campbell Motherwell
75' Wissel Motherwell Wissel C. Sammon voor D. Johnson Motherwell
78' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor B. Barišić Rangers
84' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor A. Rose Motherwell
94' Doelpunt Motherwell Doelpunt P. Hartley Motherwell 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Rangers
Opstellingen Motherwell - Rangers
De opstellingen van Motherwell en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.