Nabeschouwing Motherwell - St. Mirren (1-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Dinsdag 25 februari 2020 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Motherwell het dinsdag 25 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - St. Mirren (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en St. Mirren is geëindigd in een 1-2 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. L. Donnelly maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Motherwell vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. St. Mirren kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Obika, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette I. Durmus zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee St. Mirren de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor St. Mirren dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Motherwell - St. Mirren 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Motherwell Penalty L. Donnelly Motherwell 1-0
17' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Waters St. Mirren
50' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Obika met assist van L. Hodson St. Mirren 1-1
56' Wissel Motherwell Wissel R. MacIver voor M. OHara Motherwell
70' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Foley St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel A. Andreu voor A. Jakubiak St. Mirren
71' Wissel Motherwell Wissel D. Turnbull voor A. Campbell Motherwell
75' Wissel St. Mirren Wissel R. Wallace voor J. McGrath St. Mirren
80' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Wallace St. Mirren
83' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor J. Hylton Motherwell
87' Doelpunt St. Mirren Doelpunt I. Durmus met assist van A. Andreu St. Mirren 1-2
89' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor V. Hladky St. Mirren
90' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Gallagher Motherwell
90' Wissel St. Mirren Wissel J. Morias voor J. Obika St. Mirren
91' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Famewo St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - St. Mirren
Opstellingen Motherwell - St. Mirren
De opstellingen van Motherwell en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.