Nabeschouwing Motherwell - St. Mirren (0-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Motherwell het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - St. Mirren (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 0-1 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door S. Jackson, waarmee St. Mirren met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Motherwell dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor St. Mirren uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - St. Mirren
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
16
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
70
37
Gevaarlijke aanvallen
50
26
Corners
9
5
Wissels
3
3
LIVE Motherwell - St. Mirren 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Grimshaw Motherwell
56' Wissel St. Mirren Wissel A. Hammill voor C. Cooke St. Mirren
59' Wissel St. Mirren Wissel C. Smith voor R. Edwards St. Mirren
61' Wissel Motherwell Wissel G. Bigirimana voor C. Mbulu Motherwell
68' Doelpunt St. Mirren Doelpunt S. Jackson St. Mirren 0-1
81' Wissel Motherwell Wissel C. Sammon voor A. Campbell Motherwell
81' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor R. Tait Motherwell
88' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor S. Jackson St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - St. Mirren
Opstellingen Motherwell - St. Mirren
De opstellingen van Motherwell en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Basiselftal Motherwell
# Speler Pos.
20 Mark Gillespie K
5 Tom Aldred V
21 Christian Mbulu V
18 Charles Dunne V
2 Richard Tait V
4 Carl McHugh M
14 Liam Grimshaw M
8 Allan Campbell M
28 David Turnbull M
9 Curtis Main A
24 Danny Johnson A
Formatie 3-5-2
Basiselftal St. Mirren
# Speler Pos.
26 Dean Lyness K
19 Alfie Jones V
35 Anton Ferdinand V
15 Jack Baird V
21 Lee Hodson V
2 Paul McGinn V
39 Ethan Erhahon M
4 Stephen McGinn M
27 Ryan Edwards M
20 Cody Cooke A
11 Simeon Jackson A
Wissels St. Mirren
# Speler Pos.
25 Danny Rogers K
40 Cameron Breadner V
8 Ryan Flynn M
14 Jordan Kirkpatrick M
16 Ian McShane M
77 Adam Hammill M
10 Cameron Smith A
Voorbeschouwing Motherwell - St. Mirren

Motherwell en St. Mirren treffen elkaar in de 19e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 31 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Motherwell. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Motherwell favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 12
Winst St. Mirren 7
Gelijkspel 11
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Motherwell op een 9e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Motherwell - St. Mirren Opstelling Motherwell Opstelling St. Mirren Live Motherwell - St. Mirren Live Motherwell - St. Mirren kijken Motherwell - St. Mirren kijken Live Motherwell - St. Mirren stream Motherwell - St. Mirren Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - St. Mirren Uitslag Motherwell - St. Mirren Statistieken Motherwell - St. Mirren Schotse Premiership 2018/2019 Motherwell - St. Mirren wedden Motherwell - St. Mirren gokken Motherwell - St. Mirren Unibet