Nabeschouwing Rangers - Hamilton Academical (1-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 16 december 2018 - 16:00 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Rangers het zondag 16 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Hamilton Academical (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter Euan Anderson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Rangers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Candeias. In het restant van de wedstrijd was het met name Rangers dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Hamilton Academical
Goals
1
0
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
1
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
57
16
Gevaarlijke aanvallen
44
6
Corners
22
2
Wissels
2
3
LIVE Rangers - Hamilton Academical 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Rangers Doelpunt Candeias Rangers 1-0
40' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor D. MacKinnon Hamilton Academical
59' Wissel Rangers Wissel G. Middleton voor Ross McCrorie Rangers
68' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor T. Taiwo Hamilton Academical
74' Wissel Hamilton Academical Wissel F. Brustad voor R. Bingham Hamilton Academical
81' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor Candeias Rangers
83' Wissel Hamilton Academical Wissel S. Boyd voor T. Taiwo Hamilton Academical
88' Wissel Hamilton Academical Wissel A. Penny voor M. Kilgallon Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Hamilton Academical
Opstellingen Rangers - Hamilton Academical
De opstellingen van Rangers en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Rangers
# Speler Pos.
13 Wesley Foderingham K
3 Joe Worrall V
15 Jon Flanagan V
16 Andrew Halliday M
23 Lassana Coulibaly M
40 Glenn Middleton A
44 Andrew Dallas A
Formatie 5-4-1
Basiselftal Hamilton Academical
# Speler Pos.
1 Gary Woods K
2 Aaron McGowan V
6 Matthew Kilgallon V
4 Ziggy Gordon V
46 Lennard Adjetey Sowah V
3 Scott McMann V
12 Tom Taiwo M
9 Rakish Bingham A
18 Darian MacKinnon A
7 Dougie Imrie A
10 James Keatings A
Wissels Hamilton Academical
# Speler Pos.
20 Jacob Marsden K
17 Alex Penny V
21 Shaun Want V
5 Delphin Tshiembe M
22 Kieran Monlouis M
30 Steven Boyd A
31 Fredrik Brustad A
Voorbeschouwing Rangers - Hamilton Academical

Rangers en Hamilton Academical treffen elkaar in de 18e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Hamilton Academical in de Schotse Premiership vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Hamilton Academical slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rangers 13
Winst Hamilton Academical 1
Gelijkspel 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 3e positie staat, terwijl we Hamilton Academical terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rangers - Hamilton Academical Opstelling Rangers Opstelling Hamilton Academical Live Rangers - Hamilton Academical Live Rangers - Hamilton Academical kijken Rangers - Hamilton Academical kijken Live Rangers - Hamilton Academical stream Rangers - Hamilton Academical Fox Sports Nabeschouwing Rangers - Hamilton Academical Uitslag Rangers - Hamilton Academical Statistieken Rangers - Hamilton Academical Schotse Premiership 2018/2019 Rangers - Hamilton Academical wedden Rangers - Hamilton Academical gokken Rangers - Hamilton Academical Unibet