Nabeschouwing Rangers - Livingston (1-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Rangers het zondag 16 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Livingston (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Livingston is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door S. Arfield, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rangers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rangers - Livingston 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Lawson Livingston
43' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Guthrie Livingston
56' Wissel Rangers Wissel F. Kamberi voor R. Kent Rangers
59' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Arfield Rangers 1-0
59' Wissel Livingston Wissel D. Menga voor S. Lawless Livingston
68' Gele kaart Livingston Gele kaart voor R. Crawford Livingston
72' Wissel Livingston Wissel J. McMillan voor A. Souda Livingston
77' Wissel Livingston Wissel C. Sibbald voor R. Crawford Livingston
83' Wissel Rangers Wissel G. Stewart voor I. Hagi Rangers
89' Wissel Rangers Wissel J. Aribo voor A. Morelos Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Livingston
Opstellingen Rangers - Livingston
De opstellingen van Rangers en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Livingston zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.