Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (2-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Johnstone het woensdag 3 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Dundee is geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. Hendry, waarmee St. Johnstone met 1-0 de leiding nam. St. Johnstone vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kennedy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Johnstone.

LIVE St. Johnstone - Dundee 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Dundee Gele kaart voor D. ODea Dundee
16' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt C. Hendry met assist van R. Foster St. Johnstone 1-0
60' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt M. Kennedy St. Johnstone 2-0
63' Wissel Dundee Wissel A. Nelson voor K. Miller Dundee
64' Wissel Dundee Wissel A. Dales voor J. Horsfield Dundee
75' Wissel St. Johnstone Wissel M. Davidson voor C. Hendry St. Johnstone
77' Wissel Dundee Wissel C. Curran voor M. Woods Dundee
90' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor R. Callachan St. Johnstone
90' Wissel St. Johnstone Wissel J. Northcott voor M. Kennedy St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Dundee
Opstellingen St. Johnstone - Dundee
De opstellingen van St. Johnstone en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundee zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.