Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (1-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Mirren het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kilmarnock. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Hammill, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. Kilmarnock kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Power, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette A. Tshibola zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kilmarnock de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter William Collum, waardoor Kilmarnock dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Kilmarnock 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt St. Mirren Doelpunt A. Hammill St. Mirren 1-0
21' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor K. Broadfoot Kilmarnock
25' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Samson St. Mirren
46' Wissel St. Mirren Wissel C. MacPherson voor A. Ferdinand St. Mirren
51' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. Jackson St. Mirren
56' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt A. Power met assist van G. Stewart Kilmarnock 1-1
63' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor S. ODonnell Kilmarnock
67' Wissel Kilmarnock Wissel K. Boyd voor C. Burke Kilmarnock
68' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt A. Tshibola met assist van G. Stewart Kilmarnock 1-2
72' Wissel St. Mirren Wissel R. Edwards voor M. Willock St. Mirren
73' Wissel Kilmarnock Wissel G. Dicker voor E. Brophy Kilmarnock
81' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor K. Boyd Kilmarnock
81' Wissel Kilmarnock Wissel R. McKenzie voor G. Stewart Kilmarnock
82' Wissel St. Mirren Wissel C. Smith voor A. Hammill St. Mirren
88' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor L. Hodson St. Mirren
91' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Edwards St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Kilmarnock
Opstellingen St. Mirren - Kilmarnock

Voorbeschouwing St. Mirren - Kilmarnock

St. Mirren en Kilmarnock treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 25 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Mirren. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide teams is Kilmarnock favoriet. 14 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor St. Mirren. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 10
Winst Kilmarnock 14
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 11e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.