Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-1) || Schotse Premiership 2020/2021

Woensdag 21 april 2021 - 20:00 uur

In de Schotse Premiership 2020/2021 neemt St. Johnstone het woensdag 21 april 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (1-1)

De Schotse Premiership 2020/2021 wedstrijd tussen St. Johnstone en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door S. Wright, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Craig in de 94e minuut zorgde er even later voor dat St. Johnstone weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St. Johnstone - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor S. Rooney St. Johnstone
22' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor G. Melamed St. Johnstone
55' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Wright met assist van S. Davis Rangers 0-1
60' Gele kaart Rangers Gele kaart voor G. Kamara Rangers
62' Gele kaart Rangers Gele kaart voor I. Hagi Rangers
62' Wissel Rangers Wissel N. Patterson voor J. Tavernier Rangers
64' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Simpson Rangers
65' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Wright Rangers
68' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor J. McCart St. Johnstone
69' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor S. Wright Rangers
69' Wissel Rangers Wissel J. Aribo voor S. Davis Rangers
73' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor S. May St. Johnstone
73' Wissel St. Johnstone Wissel S. Tanser voor C. Booth St. Johnstone
78' Wissel St. Johnstone Wissel C. Bryson voor D. Wotherspoon St. Johnstone
79' Wissel Rangers Wissel J. Defoe voor I. Hagi Rangers
79' Wissel Rangers Wissel C. Bassey voor B. Barisic Rangers
87' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor C. Kane St. Johnstone
94' Penalty St. Johnstone Penalty L. Craig St. Johnstone 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Rangers
Opstellingen St. Johnstone - Rangers
De opstellingen van St. Johnstone en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.