Nabeschouwing Dundee - Livingston (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee het zaterdag 11 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Livingston (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Dundee en Livingston geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Dundee en Livingston gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Dundee, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alan James Muir niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dundee - Livingston 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Livingston Wissel O. Bailey voor C. Sibbald Livingston
29' Gele kaart Dundee Gele kaart voor L. Ashcroft Dundee
54' Gele kaart Livingston Gele kaart voor B. Williamson Livingston
58' Wissel Livingston Wissel J. Hamilton voor B. Anderson Livingston
64' Wissel Dundee Wissel D. McDaid voor L. McCowan Dundee
65' Wissel Dundee Wissel J. Cummings voor A. Jakubiak Dundee
67' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Holt Livingston
73' Wissel Livingston Wissel K. Jacobs voor B. Williamson Livingston
76' Gele kaart Livingston Gele kaart voor O. Bailey Livingston
81' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Forrest Livingston
82' Wissel Dundee Wissel P. McGowan voor M. Anderson Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Livingston
Opstellingen Dundee - Livingston
De opstellingen van Dundee en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - Livingston

Dundee en Livingston treffen elkaar in de 5e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 11 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Dundee favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Livingston slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dundee 2
Winst Livingston 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 10e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 12e plaats.