Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (1-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Dinsdag 18 januari 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee United het dinsdag 18 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 1-2 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Henderson, waarmee St. Mirren met 0-1 de leiding nam. St. Mirren vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Brophy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Power zorgde ervoor dat Dundee United in de 73e minuut op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan James Muir, waardoor St. Mirren dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dundee United - St. Mirren 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor S. McMann Dundee United
15' Doelpunt St. Mirren Doelpunt J. Henderson met assist van G. Kiltie St. Mirren 0-1
55' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Power St. Mirren
59' Wissel Dundee United Wissel T. Watt voor I. Niskanen Dundee United
60' Doelpunt St. Mirren Doelpunt E. Brophy met assist van G. Kiltie St. Mirren 0-2
68' Wissel Dundee United Wissel K. Freeman voor L. Neilson Dundee United
68' Wissel Dundee United Wissel N. Clark voor J. Fuchs Dundee United
73' Eigen doelpunt Dundee United Eigen doelpunt A. Power Dundee United 1-2
82' Wissel St. Mirren Wissel D. Glass voor P. Pawlett St. Mirren
82' Wissel Dundee United Wissel R. Flynn voor E. Brophy Dundee United
83' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor C. Mulgrew Dundee United
88' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor G. Kiltie St. Mirren
89' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor T. Watt Dundee United
93' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor J. Henderson St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - St. Mirren
Opstellingen Dundee United - St. Mirren
De opstellingen van Dundee United en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee United - St. Mirren

Dundee United en St. Mirren treffen elkaar in de 21e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels tussen beide ploegen is Dundee United favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dundee United 16
Winst St. Mirren 5
Gelijkspel 12
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee United op een 7e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 9e plaats.