Nabeschouwing Hibernian - Hearts (0-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Hibernian het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Hearts (0-0)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Hibernian en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Hibernian en Hearts gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Hearts kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Don Robertson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Hibernian - Hearts 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor L. Stevenson Hibernian
12' Gele kaart Hearts Gele kaart voor T. Moore Hearts
17' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Halliday Hearts
46' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
46' Wissel Hibernian Wissel D. Mitchell voor J. Doig Hibernian
58' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Newell Hibernian
60' Wissel Hibernian Wissel D. Wright voor C. Mueller Hibernian
68' Wissel Hearts Wissel B. Woodburn voor B. McKay Hearts
69' Wissel Hearts Wissel A. Cochrane voor A. Halliday Hearts
69' Wissel Hibernian Wissel J. Campbell voor J. Newell Hibernian
79' Wissel Hibernian Wissel E. Henderson voor C. Doidge Hibernian
80' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor L. Boyce Hearts
91' Gele kaart Hearts Gele kaart voor B. Woodburn Hearts
92' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor C. Devlin Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Hearts
Opstellingen Hibernian - Hearts
De opstellingen van Hibernian en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hibernian - Hearts

Hibernian en Hearts treffen elkaar in de 22e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hibernian en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 42 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 18 keer wist de ploeg van Hibernian te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Hibernian. 14 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hibernian 10
Winst Hearts 18
Gelijkspel 14
Totaal 42

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 5e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 3e plaats.