Nabeschouwing Livingston - Hearts (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het zondag 5 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hearts (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. Boyce, waarmee Hearts met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Hearts uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Livingston - Hearts 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Hearts Wissel T. Moore voor M. Smith Hearts
29' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor B. Woodburn Hearts
32' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Holt Livingston
49' Doelpunt Hearts Doelpunt L. Boyce met assist van B. McKay Hearts 0-1
50' Gele kaart Livingston Gele kaart voor C. Sibbald Livingston
63' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor C. Sibbald Livingston
63' Wissel Livingston Wissel C. Montano voor J. McMillan Livingston
68' Wissel Livingston Wissel H. Panayiotou voor S. Omeonga Livingston
70' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Haring Hearts
73' Gele kaart Livingston Gele kaart voor B. Anderson Livingston
78' Gele kaart Hearts Gele kaart voor J. Souttar Hearts
80' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor L. Boyce Hearts
90' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Gnanduillet Hearts
94' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hearts
Opstellingen Livingston - Hearts
De opstellingen van Livingston en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - Hearts

Livingston en Hearts treffen elkaar in de 17e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Hearts favoriet. 3 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Livingston. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Livingston 1
Winst Hearts 3
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 11e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 3e plaats.