Nabeschouwing Livingston - Ross County (1-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het zaterdag 18 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Ross County (1-1)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Livingston en Ross County geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Cancola, waarmee Ross County met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Livingston het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk A. Obileye die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Livingston - Ross County 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Ross County Gele kaart voor D. Cancola Ross County
46' Doelpunt Ross County Doelpunt D. Cancola Ross County 0-1
57' Wissel Livingston Wissel O. Bailey voor J. McMillan Livingston
65' Wissel Ross County Wissel R. Callachan voor D. Samuel Ross County
70' Wissel Livingston Wissel S. Pittman voor C. Sibbald Livingston
72' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Penrice Livingston
74' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor A. Shinnie Livingston
78' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Charles-Cook Ross County
82' Wissel Ross County Wissel J. Burroughs voor B. Spittal Ross County
85' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor R. Charles-Cook Ross County
88' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Randall Ross County
89' Doelpunt Livingston Doelpunt A. Obileye met assist van J. Penrice Livingston 1-1
90' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Obileye Livingston
95' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Baldwin Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Ross County
Opstellingen Livingston - Ross County
De opstellingen van Livingston en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ross County zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Livingston - Ross County

Livingston en Ross County treffen elkaar in de 19e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Grant Irvine en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Ross County in de Schotse Premiership vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Livingston favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Ross County slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Livingston 5
Winst Ross County 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 8e positie staat, terwijl we Ross County terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.