Nabeschouwing Rangers - Livingston (3-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 14:30 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Rangers het zaterdag 31 juli 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Livingston (3-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Livingston is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door I. Hagi, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Wright op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Roofe van Rangers die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Beaton, waardoor Rangers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rangers - Livingston 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Rangers Doelpunt I. Hagi met assist van J. Tavernier Rangers 1-0
13' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Lewis Livingston
25' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Forrest Livingston
31' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor I. Hagi Rangers
56' Wissel Livingston Wissel J. Kabia voor A. Lewis Livingston
60' Gele kaart Livingston Gele kaart voor C. Sibbald Livingston
64' Wissel Rangers Wissel J. Lundstram voor J. Aribo Rangers
66' Wissel Livingston Wissel N. Devlin voor C. Sibbald Livingston
68' Wissel Livingston Wissel J. Hamilton voor B. Anderson Livingston
71' Wissel Rangers Wissel K. Roofe voor F. Sakala Rangers
78' Doelpunt Rangers Doelpunt S. Wright met assist van J. Tavernier Rangers 2-0
87' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Penrice Livingston
90' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Roofe Rangers 3-0
94' Gele kaart Livingston Gele kaart voor N. Devlin Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Livingston
Opstellingen Rangers - Livingston
De opstellingen van Rangers en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.