Nabeschouwing Ross County - Aberdeen (1-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Dinsdag 1 februari 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Ross County het dinsdag 1 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Aberdeen (1-1)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Ross County en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. Hayes, waarmee Aberdeen met 0-1 de leiding nam. Ross County kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Callachan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ross County - Aberdeen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Ross County Gele kaart voor D. Samuel Ross County
42' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Tillson Ross County
46' Wissel Ross County Wissel C. Randall voor K. Ramsay Ross County
48' Doelpunt Aberdeen Doelpunt J. Hayes met assist van S. Brown Aberdeen 0-1
51' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Hungbo Ross County
53' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Callachan Ross County 1-1
58' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Hayes Aberdeen
59' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Charles-Cook Ross County
66' Wissel Ross County Wissel H. Paton voor J. Hungbo Ross County
66' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Brown Aberdeen
69' Wissel Aberdeen Wissel T. Jenks voor D. McGeouch Aberdeen
69' Gele kaart Ross County Gele kaart voor H. Paton Ross County
81' Wissel Aberdeen Wissel J. MacKenzie voor F. Ojo Aberdeen
86' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Aberdeen
Opstellingen Ross County - Aberdeen
De opstellingen van Ross County en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ross County - Aberdeen

Ross County en Aberdeen treffen elkaar in de 22e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 15 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Ross County. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ross County 8
Winst Aberdeen 15
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 10e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 6e plaats.