Voorbeschouwing Ross County - Hibernian (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Ross County het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Ross County Gelijk Winst Hibernian
3.35x inzet 3.5x inzet 2.1x inzet
LIVE Ross County - Hibernian 0-0

Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Ross County - Hibernian volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 8 uur, 56 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Hibernian
Opstellingen Ross County - Hibernian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ross County - Hibernian

Ross County en Hibernian treffen elkaar in de 12e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hibernian. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Hibernian favoriet. 7 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Ross County. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ross County 6
Winst Hibernian 7
Gelijkspel 4
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 12e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Ross County - Hibernian Opstelling Ross County Opstelling Hibernian Live Ross County - Hibernian Live Ross County - Hibernian kijken Ross County - Hibernian kijken Live Ross County - Hibernian stream Ross County - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing Ross County - Hibernian Uitslag Ross County - Hibernian Statistieken Ross County - Hibernian Schotse Premiership 2021/2022 Ross County - Hibernian wedden Ross County - Hibernian gokken Ross County - Hibernian Unibet