Voorbeschouwing St. Johnstone - Dundee (0-0) || Schotse Premiership

Woensdag 26 januari 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership neemt St. Johnstone het woensdag 26 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst St. Johnstone Gelijk Winst Dundee
2.2x inzet 3.2x inzet 3.4x inzet
LIVE St. Johnstone - Dundee 0-0

Vanaf woensdag 26 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd St. Johnstone - Dundee volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 12 uur, 22 minuten en 2 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Dundee
Opstellingen St. Johnstone - Dundee

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Johnstone - Dundee

St. Johnstone en Dundee treffen elkaar in de 23e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Dundee in de Schotse Premiership vond plaats op 1 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is St. Johnstone favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Dundee slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 12
Winst Dundee 8
Gelijkspel 3
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Johnstone op een 12e positie staat, terwijl we Dundee terugvinden op de 11e plaats.

Tags
St. Johnstone - Dundee Opstelling St. Johnstone Opstelling Dundee Live St. Johnstone - Dundee Live St. Johnstone - Dundee kijken St. Johnstone - Dundee kijken Live St. Johnstone - Dundee stream St. Johnstone - Dundee Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Dundee Uitslag St. Johnstone - Dundee Statistieken St. Johnstone - Dundee Schotse Premiership 2021/2022 St. Johnstone - Dundee wedden St. Johnstone - Dundee gokken St. Johnstone - Dundee Unibet