Nabeschouwing St. Mirren - Hearts (0-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Mirren het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hearts (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Ronan in de 22e minuut, waardoor St. Mirren met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het E. Simms die Hearts op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Hearts via een goal van C. Devlin in de 67e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Hearts.

LIVE St. Mirren - Hearts 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart St. Mirren Rode kaart voor C. Ronan St. Mirren
27' Gele kaart Hearts Gele kaart voor N. Atkinson Hearts
55' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor G. Mackay-Steven Hearts
55' Wissel Hearts Wissel E. Simms voor B. Woodburn Hearts
56' Wissel Hearts Wissel A. Cochrane voor N. Atkinson Hearts
62' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
62' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Power St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor A. Greive St. Mirren
63' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor G. Kiltie St. Mirren
64' Doelpunt Hearts Doelpunt E. Simms Hearts 0-1
67' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Devlin Hearts 0-2
67' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Tait St. Mirren
69' Wissel Hearts Wissel P. Haring voor C. Devlin Hearts
69' Wissel Hearts Wissel A. Halliday voor S. Kingsley Hearts
69' Wissel St. Mirren Wissel E. Brophy voor A. Power St. Mirren
86' Gele kaart Hearts Gele kaart voor P. Haring Hearts
89' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Halkett Hearts
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Hearts
Opstellingen St. Mirren - Hearts
De opstellingen van St. Mirren en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.