Nabeschouwing Dundee United - Livingston (0-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Dundee United het zondag 7 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - Livingston (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 0-1 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door C. Montano, waarmee Livingston met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Livingston uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Dundee United - Livingston 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Livingston Gele kaart voor N. Devlin Livingston
49' Doelpunt Livingston Doelpunt C. Montano met assist van N. Devlin Livingston 0-1
52' Wissel Dundee United Wissel I. Niskanen voor C. Sibbald Dundee United
52' Wissel Dundee United Wissel M. Cudjoe voor G. Middleton Dundee United
57' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor S. McMann Dundee United
67' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor T. Watt Dundee United
77' Wissel Livingston Wissel J. Brandon voor A. Shinnie Livingston
82' Wissel Dundee United Wissel N. Clark voor S. Fletcher Dundee United
85' Wissel Livingston Wissel J. Longridge voor C. Montano Livingston
88' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. George Livingston
94' Wissel Livingston Wissel S. Bitsindou voor S. Kelly Livingston
95' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Bitsindou Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - Livingston
Opstellingen Dundee United - Livingston
De opstellingen van Dundee United en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee United - Livingston

Dundee United en Livingston treffen elkaar in de 2e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en Livingston in de Schotse Premiership vond plaats op 2 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Livingston. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Livingston favoriet. 6 keer wist de ploeg van Dundee United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dundee United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee United 2
Winst Livingston 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee United op een 8e positie staat, terwijl we Livingston terugvinden op de 10e plaats.