Nabeschouwing Kilmarnock - Livingston (2-3) || Schotse Premiership 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Kilmarnock het vrijdag 4 november 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Livingston (2-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Kilmarnock en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Colin Steven geëindigd in een 2-3 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kilmarnock kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Wright. Livingston kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Anderson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette J. Wright zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Kilmarnock de leiding in de wedstrijd nam.

S. Kelly zette Livingston even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Colin Steven toegekende penalty wist te benutten. In de 75e werkte C. Stokes de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Colin Steven en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Livingston.

LIVE Kilmarnock - Livingston 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt J. Wright met assist van D. Armstrong Kilmarnock 1-0
39' Doelpunt Livingston Doelpunt B. Anderson met assist van S. Kelly Livingston 1-1
45' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Kelly Livingston
47' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt J. Wright met assist van D. Armstrong Kilmarnock 2-1
51' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Taylor Kilmarnock
56' Wissel Livingston Wissel C. Montano voor J. Longridge Livingston
57' Wissel Livingston Wissel S. Omeonga voor S. Kelly Livingston
60' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor C. Stokes Kilmarnock
61' Penalty Livingston Penalty S. Kelly Livingston 2-2
65' Wissel Kilmarnock Wissel B. Alston voor R. McKenzie Kilmarnock
75' Eigen doelpunt Livingston Eigen doelpunt C. Stokes Livingston 2-3
78' Wissel Kilmarnock Wissel L. Mayo voor A. Taylor Kilmarnock
79' Wissel Kilmarnock Wissel O. Shaw voor I. Cameron Kilmarnock
79' Wissel Kilmarnock Wissel L. Polworth voor L. Donnelly Kilmarnock
84' Wissel Livingston Wissel A. Shinnie voor D. Bahamboula Livingston
84' Wissel Livingston Wissel J. Holt voor B. Anderson Livingston
86' Wissel Kilmarnock Wissel F. Murray voor A. Power Kilmarnock
90' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Omeonga Livingston
92' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor J. Wright Kilmarnock
93' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Nouble Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Livingston
Opstellingen Kilmarnock - Livingston
De opstellingen van Kilmarnock en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.