Nabeschouwing Motherwell - St. Johnstone (0-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Woensdag 1 februari 2023 - 20:45 uur



In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Motherwell het woensdag 1 februari 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St. Johnstone. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - St. Johnstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - St. Johnstone (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en St. Johnstone is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 0-2 overwinning voor St. Johnstone. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Motherwell - St. Johnstone
LIVE Motherwell - St. Johnstone 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - St. Johnstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - St. Johnstone
Opstellingen Motherwell - St. Johnstone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Motherwell - St. Johnstone

Motherwell en St. Johnstone treffen elkaar in de 24e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Motherwell en St. Johnstone in de Schotse Premiership vond plaats op 12 november 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 47 duels tussen beide teams is St. Johnstone favoriet. 21 keer wist de ploeg van Motherwell te winnen, tegenover 18 winstpartijen voor Motherwell. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Motherwell 18
Winst St. Johnstone 21
Gelijkspel 8
Totaal 47

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Motherwell op een 10e positie staat, terwijl we St. Johnstone terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Motherwell - St. Johnstone Opstelling Motherwell Opstelling St. Johnstone Live Motherwell - St. Johnstone Live Motherwell - St. Johnstone kijken Motherwell - St. Johnstone kijken Live Motherwell - St. Johnstone stream Motherwell - St. Johnstone Fox Sports Nabeschouwing Motherwell - St. Johnstone Uitslag Motherwell - St. Johnstone Statistieken Motherwell - St. Johnstone Schotse Premiership 2022/2023 Motherwell - St. Johnstone wedden Motherwell - St. Johnstone gokken Motherwell - St. Johnstone Unibet