Nabeschouwing Ross County - St. Mirren (3-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Ross County het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - St. Mirren (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. White, waarmee Ross County met 1-0 de leiding nam. St. Mirren kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Strain, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette M. OHara zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee St. Mirren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Tillson de 2-2 maakte voor Ross County. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ross County dat in de 60e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Harmon de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Beaton en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Ross County.

LIVE Ross County - St. Mirren 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Ross County Doelpunt J. White met assist van V. Loturi Ross County 1-0
13' Doelpunt St. Mirren Doelpunt R. Strain St. Mirren 1-1
26' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor J. Baldwin Ross County
45' Gele kaart Ross County Gele kaart voor V. Loturi Ross County
47' Doelpunt St. Mirren Doelpunt M. OHara St. Mirren 1-2
56' Doelpunt Ross County Doelpunt J. Tillson Ross County 2-2
60' Doelpunt Ross County Doelpunt G. Harmon met assist van O. Edwards Ross County 3-2
62' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor A. Gogic St. Mirren
62' Wissel St. Mirren Wissel S. Tanser voor E. Erhahon St. Mirren
63' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Main St. Mirren
67' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. OHara St. Mirren
68' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor J. Ayunga St. Mirren
73' Wissel Ross County Wissel D. Cancola voor V. Loturi Ross County
73' Wissel St. Mirren Wissel E. Brophy voor C. Main St. Mirren
78' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor M. Fraser St. Mirren
81' Wissel Ross County Wissel W. Akio voor J. Hiwula Ross County
82' Wissel Ross County Wissel D. Samuel voor O. Edwards Ross County
92' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. White Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - St. Mirren
Opstellingen Ross County - St. Mirren
De opstellingen van Ross County en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.